Nieuw jaar, nieuw huidverzorgingsritueel

Ongelooflijk, het is weer die tijd van het jaar! Nieuw jaar, nieuwe jij, nieuwe advertenties van afslankbedrijven, nieuwe onmogelijk te volgen wellnessroutines… Als je op mij lijkt, wil je het nieuwe jaar gebruiken om je routine op te frissen en toch realistisch te blijven; I eigenlijk wil vasthouden aan mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar! Daarom heb ik een paar stappen toegevoegd aan mijn checklist voor schoonheidsroutines om mijn wellness- en huidverzorgingsrituelen naar een hoger niveau te tillen zonder al te ver uit mijn comfortzone te gaan.

Draag elke dag zonnebrandcrème

Het is iets dat je ongetwijfeld al eerder hebt gehoord, net als ik, maar het is echt zo belangrijk om elke dag zonnebrandcrème te dragen, zelfs in de winter. Zoals Jane altijd zegt, is zonnebrandcrème de krachtigste anti-verouderingsroutine die je kunt oefenen! Gelukkig voor mij (en hopelijk ook voor jou!) bevatten de meeste van onze foundations SPF, dus het zal niet zo moeilijk zijn om deze stap in mijn huidverzorgingsritueel in het nieuwe jaar op te nemen. Ik zal gewoon mijn Dream Tint Tinted Moisturizer mengen en er een beetje PurePressed Base Mineral Foundation overheen doen, en ik kan deze resolutie van mijn lijst afvinken.

Drink meer water

Ik ben geweldig in het drinken van water doordeweeks, maar rond het weekend komt en ik word op onverklaarbare wijze een kameel die twee kopjes water per dag drinkt en niet begrijpt waarom haar lippen gekloofd zijn! Om meer water te drinken in het weekend koop ik een nieuwe herbruikbare waterfles voor mezelf en houd ik die bij me. Ik neem tenslotte mijn telefoon mee van kamer naar kamer, waarom zou je er geen waterfles aan toevoegen? Hydrateren van binnenuit is het meest elementaire onderdeel van elke huidverzorgingsroutine voor een droge huid.

Maak je make-upborstels schoon

Ik ben ZO slecht in het schoonmaken van mijn make-upborstels. Ik weet dat ik ze een keer per week moet wassen, maar meestal doe ik het een keer per kwartaal, wat vies is, ik weet het. Dus vanaf het nieuwe jaar ga ik mijn tv-tijd op zondagmiddag zien als de perfecte gelegenheid om mijn make-upborstels te wassen. Of je ze nu liever in een kom met zeepsop of bij de wastafel in de badkamer wast, het opzetten van je favoriete show maakt het proces aangenamer. Bovendien zal je huid je dankbaar zijn!

Voeg supplementen toe aan je routine

Ik heb het geluk dat ik voor een bedrijf werk dat het soort supplementen verkoopt waar ik naar op zoek ben: huidgericht, goed voor het milieu en gemakkelijk in te nemen. De huidverzorgingssupplementen van het Advanced Nutrition Program (ANP) zijn samengesteld met de huid in het achterhoofd, duurzame ingrediënten en verpakt in recyclebare jerrycans. Ik heb geprobeerd mijn huidverzorgingssupplementen ‘s ochtends in te nemen, maar ik sta niet vroeg op en vergeet ze consequent in te nemen. In het nieuwe jaar schakel ik over op een nachtelijke supplementroutine door ze na het avondeten in te nemen. Ik ga proberen de capsules eruit te halen terwijl ik aan het eten ben en ze naast mijn bord te leggen, zodat ik het niet vergeet.

Ik hoop dat je nieuwe jaar goed begint en dat je een aantal van deze goede voornemens opneemt in je schoonheids- en huidverzorgingsroutine. Ik zal zeker mijn best doen om een ​​beetje gezonder te leven met deze gemakkelijk op te nemen resoluties.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart