Schoonheid voor borstkankerpatiënten: een tijd om te geven

Het is een understatement om het werk dat onze partners voor hun gemeenschappen doen te omschrijven als ‘belangrijk’. We werken samen met verschillende organisaties die vrouwen, kinderen, dieren en het milieu helpen.

Ter ere van de Breast Cancer Awareness Month wil ik een van onze grootste partners uitlichten: Zie er goed uit, voel je beter. Look Good Feel Better is een landelijke organisatie die workshops organiseert voor vrouwen die een kankerbehandeling ondergaan. Deze workshops helpen vrouwen om de uiterlijkgerelateerde bijwerkingen van kankerbehandelingen te beheersen.

Een paar jaar geleden had ik de eer om een ​​van deze workshops bij te wonen in een plaatselijk ziekenhuis. Ik was diep geraakt door de openheid, het enthousiasme en de kracht van de vrouwen die aanwezig waren. Bij binnenkomst in de kamer begroette een vrouw me met een grote glimlach. Toen ze hoorde dat ik voor een make-upbedrijf werkte, vertelde ze dat ze van make-up hield, maar er niets van wist en zo enthousiast was om meer te leren.

Aan de andere kant van de kamer zag ik een andere vrouw die chemotherapie kreeg tijdens de workshop. Later hoorde ik dat dit haar tweede gevecht met borstkanker was. Ze vertelde dat ze de eerste keer niet om haar uiterlijk had gegeven en haar energie op de behandeling had gericht. Bij de tweede diagnose realiseerde ze zich echter dat een belangrijk onderdeel van haar behandeling ook het verzorgen van haar uiterlijk was. Ze hoopte dat de workshop met Zie er goed uit, voel je beter zou haar helpen vertrouwen en expertise te krijgen.

Op deze dag, Zie er goed uit, voel je beterhad een vrijwillig erkende schoonheidsspecialist die de secties huidverzorging en make-up van het programma leidde. Ze deed al bijna tien jaar vrijwilligerswerk bij de workshops! Daarnaast hielpen experts op het gebied van beha-aanpassing en pruiken de aanwezigen bij het vinden van opties voor hoofdbedekking en post-mastectomie-oplossingen. De experts leerden de aanwezigen over de impact van kankerbehandeling op de huid en het assortiment beschikbare producten om veelvoorkomende symptomen van droogheid en gevoeligheid te bestrijden. De workshop bood technieken aan om haaruitval als gevolg van chemotherapie aan te pakken, inclusief hoe je wenkbrauwen er natuurlijk uit kunt laten zien.

Experts beantwoordden vragen over het stylen en verzorgen van pruiken, en gaven bh-fittingen en tips voor vrouwen die een borstamputatie-operatie hadden ondergaan. Een van de workshopleiders vertelde dat ze al 35 jaar vrouwen helpt na een borstamputatie en dat de kapper al meer dan vijf jaar vrijwilligerswerk doet bij Look Good Feel Better!

Aan het einde van de workshop kregen de aanwezigen te horen dat alle schoonheidsproducten die ze tijdens de workshop gebruikten, van hen waren. Ze konden niet geloven dat ze wegliepen met ingepakte make-uptassen vol huidvriendelijke producten, evenals de vaardigheden en kennis over hoe ze te gebruiken. Na de workshop liepen de vrouwen die aanwezig waren naar mijn collega en mij en gaven ons lange, krachtige, oprechte knuffels en bedankten ons, ook al waren we er gewoon geweest om te observeren. Mijn collega en ik huilden bijna net zo uitbundig als we werden bedankt!

Het werk dat Look Good Feel Better doet om vrouwen te helpen de uiterlijkgerelateerde bijwerkingen van hun kankerbehandeling te beheersen, is van onschatbare waarde. Het is zo gemakkelijk voor vrouwen om zichzelf niet te voelen als ze zich niet op hun gemak voelen met hun uiterlijk, en het is zelfs gemakkelijker om te voelen dat hun uiterlijk er niet toe doet wanneer ze worden geconfronteerd met zoiets ondoorgrondelijks groots en ernstigs als kanker. Maar je zelfverzekerd, mooi en vooral jezelf voelen als je met kanker omgaat, maakt het verschil. Als gevolg van de pandemie heeft Look Good Feel Better haar werk voortgezet via virtuele workshops, waardoor nog meer vrouwen konden profiteren van de expertise van professionele schoonheidsspecialisten, bh-fitters, visagisten en haarstylisten.

Pink Glace Lipgloss

Om hun vitale werk te ondersteunen, doneren we 100% van de winst van Roze GlaceHydroPure Hyaluronic Lipgloss om er goed uit te zien, je beter te voelen. Als je je steun wilt betuigen en een nieuwe favoriete roze gloss voor elke dag wilt vinden, klik dan hier. Als je rechtstreeks wilt doneren aan Zie er goed uit, voel je beter, Alsjeblieft Klik hier.

foto van twee vrouwen

Heel erg bedankt voor je steun aan ons en Zie er goed uit, voel je beter.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart