Tips voor zomermake-up: hoe je make-up zweetbestendig maakt?

Als werkende visagist leerde ik al snel een trui mee te nemen naar lange studioshoots. Waarom? Omdat studio’s ijskoud zijn om de modellen er fris uit te laten zien. Niets degradeert make-up en irriteert de huid sneller dan hitte. Helaas worden degenen onder ons die niet in studio’s werken aan ons lot overgelaten als het erom gaat onze teint er fris uit te laten zien. En aangezien deze zomer een van de heetste ooit blijkt te zijn, kunnen we zeker wat hulp gebruiken. Daarom willen we deze maand een paar manieren onderzoeken om de levensduur van je make-up te verlengen en je huid te helpen in deze buitengewoon warme maanden.

Tips om je look zweetbestendig te maken

 1. Als je huid in de zomer te vettig wordt als je normale moisturizers gebruikt, probeer dan je moisturizer te vervangen door ons BeautyPrep Hyaluronic Serum. Het is lichter dan een traditionele vochtinbrengende crème en het bevat bèta-glucaan dat helpt om schade door vrije radicalen veroorzaakt door UV-stralen en zomerse hitte aan te pakken.
 2. Als je de neiging hebt om rood en geïrriteerd te worden door hitte, probeer dan je Hydration Spray in de koelkast te bewaren. Het verkoelende gevoel is een geweldige manier om de huid te kalmeren en het helpt zeker om roodheid en irritatie te kalmeren. Probeer voor extra antioxidantbescherming onze POMMISST Hydratatiespray die helpt om vrije radicalen aan te pakken die schade door de zon veroorzaken

BeautyPrep Hyaluronic SerumPOMMIST Hydratatie Spray

U zult versteld staan ​​hoe effectief onze producten zijn in het omgaan met zomerse hitte en we hopen dat u een oplossing vindt waar u van houdt. We horen graag wat je favoriete zomerproducten zijn, dus stuur ons een berichtje om het ons te laten weten.

Welke invloed heeft de zomerhitte op je make-up?

Om de oplossing te begrijpen, moeten we eerst het probleem identificeren. Waarom heeft warmte zo’n nadelig effect op make-up? Welnu, het eigenlijke probleem zit in de huid. Wanneer we worden blootgesteld aan hogere temperaturen, reageert onze huid door meer talg en transpiratie te produceren. Het is niet ongebruikelijk om hierdoor in de zomermaanden meer puistjes en verstopte poriën te krijgen. Om het nog erger te maken, heeft onze huid de neiging om gemakkelijker ontstoken te raken bij blootstelling aan hitte. Warmere temperaturen verhogen de bloedstroom, dus we worden meestal rood als we het warm hebben. De traditionele reactie is om poeder in te pakken om de roodheid te bedekken en het zweet en de olie te absorberen. Maar het aanbrengen van de verkeerde make-up verergert het probleem alleen maar. Dit is waarom:

Traditionele cosmetica bevatten vaak ingrediënten zoals talk, petroleum en chemische SPF, wat problematisch kan zijn, vooral in tijden van warmer weer.

 • Talk – Talk houdt van nature warmte vast in de huid. Dit is een van de redenen waarom op talk gebaseerde poeders zo populair zijn geworden om mee te bakken (poeder onder de ogen verpakken en 10-15 minuten laten staan ​​voor een dramatisch hoogtepunt). Het resultaat kan roodheid, irritatie en meer puistjes en verstopte poriën zijn.
 • Aardolie – Ook occlusief, het voorkomt dat de huid ademt en verstopt de poriën. Het absorbeert niet en voegt geen voedingswaarde toe aan de huid. Het dragen bij warm weer kan onvermijdelijk leiden tot acne en mee-eters.
 • Chemische SPF – Het mechanisme van chemische zonbescherming is dat het UV-licht in de huid absorbeert en vervolgens, door een chemische reactie, het licht in warmte verandert om het te verspreiden. Deze verhitting van de huid kan huidirritaties veroorzaken.

Sommige mensen kiezen ervoor om in de zomermaanden minder of geen make-up te dragen omdat ze zoveel huidproblemen ervaren die verband houden met hitte. Het probleem met die oplossing is dat de huid eigenlijk kwetsbaarder is voor milieuschade zonder make-up. Het is absoluut noodzakelijk om iets aan te doen om een ​​barrière te creëren tussen de elementen en de huid, bij voorkeur iets met SPF.

Een van de redenen waarom ik graag werk voor jane iredale is dat, behalve dat ze zo schoon zijn, onze producten zijn geformuleerd om beschermend en therapeutisch te zijn. En omdat we elk jaar een ongelooflijke pijplijn van innovatieve nieuwe producten hebben, zijn er veel opties om uit te kiezen. Vanwege de lange levensduur en hittetolerantie is het een favoriet voor artiesten die aan buitenopnames en bruiloften werken. Laten we eens kijken naar enkele systemen voor warm weer die uitstekende opties zijn.

Beste zweetbestendige make-upproducten voor de zomer

PurePressed Base voor de normale tot vette huid

PurePressed Base voor de normale tot vette huid – Start uw applicatie met Smooth Affair Oily Skin Face Primer. De PoreAway-technologie minimaliseert de olieproductie en geeft de huid een meer matte finish. Breng vervolgens PurePressed Base aan in de kleur van uw keuze met The Handi Brush en eindig met Balance Hydration Spray.

 • Het voordeel van dit systeem bij warm weer is dat onze Smooth Affair Oily Skin Face Primer kalmeert en hydrateert terwijl het de talgproductie onder controle houdt. PurePressed Base biedt fysieke SPF-bescherming die de huid koeler houdt in de zon. Balance Hydratatiespray verlaagt ook de olieproductie en helpt acnebacteriën aan te pakken.

Geweldige basis voor de normale tot droge huid

Geweldige basis voor de normale tot droge huid – Start uw applicatie met Smooth Affair Brightening Face Primer. De lichte, hydraterende consistentie kalmeert en hydrateert de huid. Breng je eigen kleur Amazing Base Loose Mineral Powder aan met de Chisel Powder Brush of gebruik onze handige nieuwe Refillable Brush. Bepaal je look met D2O Hydratatiespray.

 • Het voordeel van dit systeem bij warm weer is dat onze Smooth Affair Brightening Face Primer de houdbaarheid van make-up verlengt, zelfs bij het heetste weer. Amazing Base geeft ook een fysieke SPF om de huid te beschermen tegen UV-stralen en D2O geeft extra verkoeling, rustgevende hydratatie.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart