De ultieme gids voor concealer

Wat is concealer?

Concealers lijken veel op foundations, maar zijn meestal dikker en meer gepigmenteerd. Idealiter wordt een concealer gebruikt om dingen als donkere kringen, hyperpigmentatie en puistjes te bedekken en te corrigeren. Bij het kiezen van een concealer zijn er twee belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een keuze maakt:

Diepte van kleur in concealer

Wat wil je dekken? Kies bij het kiezen van een concealer voor onder de ogen een halve tint lichter met een licht bedauwde afdronk om het gebied helderder te maken. Een concealer om onvolkomenheden te camoufleren moet zo dicht mogelijk bij je huidskleur liggen met een meer matte finish. Een concealer met dezelfde tint verbiedt alle lijnen van de demarcatie; een matte afwerking reflecteert het licht niet en trekt daarom minder aandacht naar het gebied.

Ondertonen van concealer

De ondertoon van de concealer zal u uiteindelijk helpen beslissen of deze het beste bij uw behoeften past. De meeste ondertonen zijn perzik/oranje of geel. Er zijn ook corrigerende tinten zoals groen en lavendel beschikbaar.

 • Perzik/oranje neutraliseert blauw, paars en grijs in de huid veroorzaakt door donkere kringen, blauwe plekken of hyperpigmentatie.
 • Geel en groen neutraliseren beide roodheid in puistjes of rosacea.
 • Lavendel neutraliseert vaalheid of geel in de huid.

Welke concealerformule moet ik gebruiken?

jane iredale heeft een concealer vol met huidvriendelijke ingrediënten voor elke behoefte. Lees meer over welke concealers het beste werken in verschillende situaties.

Concealer voor corrigeren en markeren

CirkelVerwijder concealer is een dubbelzijdige kleurcorrector en highlighter met een rijke romige consistentie die kan worden gebruikt voor dekking en highlighting. De twee kleuren kunnen worden gemengd of afzonderlijk worden gebruikt om de exacte gewenste tint te krijgen. CircleDelete Concealer is verkrijgbaar in de volgende tinten:

CircleDelete #1 verbergt roodheid.

CircleDelete #2 verbergt blauw, paars en grijs.

CircleDelete #3 is het meest geschikt voor medium donkere tot diepe huidtinten.

CircleDelete #4 is het meest geschikt voor diepere huidtinten.

Pure dekking concealer

Active Light Concealer voor onder de ogen is een soft-focus concealer en bleekmiddel. Active Light concealer kan worden gebruikt als een markeerstift of voor pure camouflage. Het biedt pure tot medium dekking voor schaduwen onder de ogen. Active Light Under-Eye Concealer is verkrijgbaar in de volgende tinten:

#1 & #2: geel neutraliseert roodheid.

#3 & #4: perzik neutraliseert blauw, paars en grijs.

#5: geel/bruin neutraliseert roodheid in diepere huidtinten.

#6: oranje/bruin neutraliseert duisternis in diepere huidtinten

Concealer voor donkere onder de ogen

Enlighten corrigerende concealeris een rijke, romige concealer met verhelderende ingrediënten die extreem donkere kringen onder de ogen, hyperpigmentatie en/of blauwe plekken (zelfs tatoeages!) bedekt. Het is verkrijgbaar in 2 rijke tinten:

Enlighten 1 is het meest geschikt voor lichte tot medium lichte huidtinten.

Enlighten 2 is het meest geschikt voor medium tot medium tot donkere huidtinten.

Concealer voor bescherming tegen de zon

Enlighten Plus concealer voor onder de ogen is een concealer met volledige dekking voor iedereen met donkere kringen, wallen of textuur die beschermt tegen beschadiging door de zon met UVA/UVB-zonbescherming. Het verheldert en depuffs onder de ogen. Enlighten Plus Under-Eye Concealer is verkrijgbaar in de volgende tinten:

Nr. 0 is het meest geschikt voor lichte tot lichte huidtinten.

Nr. 1 is het meest geschikt voor lichte tot medium lichte huidtinten.

Nr. 2 is het meest geschikt voor medium tot medium donkere huidtinten.

Nr. 3 is het meest geschikt voor medium donkere tot donkere huidtinten.

Nr. 4 is het meest geschikt voor donkere tot diepe huidtinten.

Concealer voor hyperpigmentatie en kleurcorrectie

Corrigerende kleuren is een vierkleurenkit om verkleuringen te corrigeren, te verbergen, hyperpigmentatie en tatoeages te bedekken. De verschillende kleuren concealer die in de kit zitten, helpen om specifieke verkleuringen die je wilt verbergen teniet te doen. De kit bevat de volgende corrigerende tinten:

Gele concealer werkt om roodheid te verbergen.

Peach concealer werkt om blauw, paars of grijs te verbergen.

Lila concealer werkt om geel te verbergen.

Beige concealer werkt om hyperpigmentatie te corrigeren.

Concealer met volledige dekking

Verdwijnen Concealer met volledige dekking is een matte, ondoorzichtige concealer voor het camoufleren van roodheid en verkleuring. Disappear Full Coverage Concealer is uitstekend geschikt voor de vette en acne huid. Disappear Full Coverage Concealer is verkrijgbaar in de volgende tinten:

Licht

Gemiddeld licht

Medium

Gemiddeld donker

Donker

Hoe breng je concealer aan

Nu je weet welke concealerformule het beste is voor verschillende huidtypes en situaties, leer je hoe je concealer aanbrengt.

Om oneffenheden te camoufleren, gebruikt u een stijve borstel zoals de Camouflage Brush in een meanderende beweging. Voor onder de ogen zal een Camouflage Brush een zwaardere applicatie geven, terwijl een pluizige borstel, zoals de Crease Brush, een zacht, gemengd uiterlijk geeft. Deze techniek is het meest geschikt voor onder de ogen.

Als je ervoor kiest om met de vingers aan te brengen, gebruik dan zeker de ringvinger; het is de zwakste vinger van de hand en geeft een zachtere applicatie.

Breng een eventuele teintcorrectie altijd aan voor je foundation en daarna je concealer voor onder de ogen.

Na het aanbrengen het gebied onder de ogen met een beetje poeder fixeren. Het gebied onder de ogen is een bewegingsgebied en zal eerder kreuken. Lees hier meer over het zetten van poeder en het gebruik ervan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart