Vrijdag FOTD Vibes: Onverwacht Glittery

Ik had helemaal niet verwacht dat deze look zo glinsterend en roze zou worden, maar hey, het is vrijdag, dus kan net zo goed, toch?

Ik gebruik de nieuwe Rare Beauty-producten die ik eerder deze week heb opgehaald! Zoals je kunt zien, leunt het Discovery Eyeshadow Palette in True to Myself erg warm. Niet mijn gebruikelijke stijl de laatste tijd (ik ben echt dol op koele tonen), maar ik heb er plezier mee.

zeldzame schoonheidsstalen

Heb je de verscheidenheid aan intensiteit in de oogschaduws opgemerkt? De twee donkerste tinten (de matte roodbruine en de matte pruim) zijn aan de doorzichtige kant, wat ik niet erg vind, omdat het voor mij gemakkelijker is om het niveau van intensiteit te regelen.

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

Ik merk dat naarmate ik wijzer word in de jaren, ik veel voorzichtiger moet zijn als ik donkere schaduwen draag; als de schaduwen te donker en intens worden, lijken mijn deksels met een kap zwaarder. Dus ik moet het rustig aan doen en die kleur langzaam, gestaag opbouwen!

zeldzame schoonheid ontdekking oogschaduw palette

Het is een regenachtige, bewolkte dag hier in Marin County, dus ik ben blij dat ik glitters draag. ūüôā

Ik hoop dat je vrijdag tot nu toe super gaat!

Je vriendelijke buurtschoonheidsverslaafde,

Karen

PS TGIF!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart