Een make-uplook van 10 minuten met zeldzame schoonheid door Selena Gomez

Gisteren had ik een DAG (werk was een beetje uitdagend), dus ik deed wat therapie van de winkelvariant bij Sephora! Ik heb wat producten opgehaald van Rare Beauty, een veganistische en dierproefvrije make-uplijn van actrice, zangeres (en kookshowhost!) Selena Gomez.

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

Na het lezen van je leuke reacties op de 5 minuten durende real-life FOTD-post onlangs, realiseerde ik me dat velen van jullie dezelfde kijk op make-up hebben als ik op dit moment – je houdt ervan, maar wilt niet per se een veel tijd om het op te zetten.

Daarom heb ik uiteindelijk een paar stukken gepakt waarvan ik dacht dat ze zouden werken voor een snelle en frisse look …

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

zeldzame schoonheid door selena gomez sephora

Heb jij al iets van dit merk geprobeerd? Wat vind je leuk/niet leuk?

Je vriendelijke buurtschoonheidsverslaafde,

Karen

Lezer interacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart