Vlechten, een heldere lip en blos gemengd met bronzer

Ik aarzel de laatste tijd om FOTD’s te plaatsen omdat ik niet het gevoel heb dat de make-up die ik dagelijks draag, mooi genoeg is. De meeste looks die ik draag vallen tegenwoordig in de categorie ‘make-up van vijf minuten’, maar weet je wat? Ik denk dat ik niet de enige persoon kan zijn die houdt van snelle, frisse, levensechte looks. Ik kwam net 15 minuten geleden uit een videogesprek en dit was de make-up die ik droeg! Hallo, het echte leven. Hier gaan we!

Ik wil een paar dingen noemen. De lipstick is een werkpaard vloeibare lipstick waar ik van hou, Honest Beauty Liquid Lipstick in Goddess. Als je van heldere koralen houdt die je gezicht in een oogwenk verlichten, heb je het zo snel mogelijk in je leven nodig. Het droogt niet uit en is helemaal comfortabel.

Nog een make-upartikel: voor een snelle kleur op je wangen, laad je blushkwast op met bronzer en blush. Ik pak gewoon mijn blushpenseel en dompel het in beide pannen en draai de mix dan op mijn appels. Het is voor mij de snelste manier om een ​​goede hoeveelheid kleur op mijn gezicht te krijgen zonder dat ik me bezig hoef te houden met laagjes en blenden. Hier heb ik Laura Mercier Blush in Rose gemengd met MAC Mineralize Skinfinish in Give Me Sun.

Ik sta op het punt om op mijn tweede videovergadering van de dag te springen! Hoe gaat jouw dinsdag?

Je vriendelijke buurtschoonheidsverslaafde,

Karen

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart