Sundays With Tabs the Cat, Makeup and Beauty Blog Mascot, Vol. 691

Klimaatverandering is echt en Tabs the Cat Industries, LLC doet er iets aan.

Het is een algemene misvatting dat Elon Musk’s SpaceX pionierde met VTOL-rakettechnologie (verticale start en landing) met de Falcon 9, maar het was eigenlijk Tabs die met het oorspronkelijke idee kwam.

We hebben het prototype hier voor het kantoor gebouwd en gelanceerd.

NASA was zo onder de indruk dat ze Tabs een eredoctoraat in de astrofysica hebben toegekend.

Rosie

Toen Rosie twee jaar geleden de nieuwe CFO (Chief Feline Officer) van het bedrijf werd, bracht ze een schat aan wetenschappelijke en technische knowhow met zich mee, aangezien ze zelf een ervaren wetenschapper was.

Haar onderzoek naar klimaatverandering wees haar op een verrassende ontdekking. Mensen en katten zijn niet de enigen die risico lopen door klimaatverandering. Kalkoenen ook! – en vroeg of laat wordt dat een groot probleem voor katten.

Rosie wist dat ze er iets aan moest doen, dus bouwde ze voort op de rakettechnologie van Tabs om een ​​ruimtevaartuig te ontwerpen dat grote aantallen kalkoenen de ruimte in kan sturen. Op deze manier zullen kalkoenen, zelfs als de aarde onherbergzaam wordt, overleven op Mars, en daarom hebben hongerige katten nog steeds iets om naar uit te kijken.

Het plan wordt nog steeds uitgewerkt, maar hier is de essentie: een groep dappere katten onder leiding van Rosie zal 500 kalkoenvrijwilligers naar Mars sturen. Eenmaal daar zullen ze samenwerken om de atmosfeer van Mars te terravormen en een duurzame kalkoengemeenschap op te bouwen.

Het is een gewaagd idee!

Hopelijk werkt het.

Je vriendelijke buurtschoonheidsverslaafde,

Karen

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart