Hoe collageen in het gezicht te herstellen

Het lijdt geen twijfel dat collageen de laatste jaren het modewoord op de lippen van huidverzorgingsexperts was. Of u het nu inneemt of plaatselijk toepast, het valt niet te ontkennen dat het belangrijk is om het collageengehalte te behouden of te verhogen als de oplossing voor het bereiken van een jeugdigere teint. Maar wat is collageen precies, en wat zijn de beste methoden om dit natuurlijke anti-verouderingsmiddel op te bouwen en te beschermen?

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. In feite is het goed voor ongeveer een derde van de totale eiwitsamenstelling van het lichaam. Beschouw collageen als het bindmiddel dat de huid, botten, spieren, pezen en ligamenten bij elkaar houdt. De term ‘collageen’ is immers afkomstig van het Griekse woord voor ‘lijm’.

Collageen, dat wordt aangetroffen in de huid, spieren en bindweefsel, is de sleutel om de huid soepel en veerkrachtig te houden. Wilt u de elasticiteit van de huid herstellen? Beschouw collageen als uw belangrijkste ingrediënt.

Helaas neemt de collageenproductie af met de leeftijd. Tegen de tijd dat je halverwege de veertig bent, is het collageengehalte van je lichaam al met ongeveer 30% gedaald. Als gevolg hiervan zul je rimpels, verslapping en fijne lijntjes gaan zien – allemaal tekenen van veroudering. Het collageengehalte wordt ook beïnvloed door bepaalde leefstijlfactoren, zoals slechte voeding en tabaksgebruik. Omgevingsfactoren zoals vervuiling kunnen ook het vermogen van uw lichaam om collageen te produceren en te behouden, belemmeren.

ouder wordende huid

Hier is het goede nieuws: u kunt de elasticiteit van de huid herstellen en de collageenproductie verhogen.

Wat is de beste manier om collageen in te nemen?

Huidverzorgingsexperts raden aan om collageencrèmes aan te brengen, en deze kunnen ongelooflijk effectief zijn! Het is echter mogelijk dat deze actuele producten alleen niet voldoende zijn om de tekenen van veroudering om te keren. Vaak zijn de collageenmoleculen in actuele producten gewoon te groot om door de huid te dringen en bereiken ze nooit de collageenproductieplaats diep in de dermis. Het aanvullen van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om collageen te produceren, kan meer een “inside job” zijn. Met andere woorden, het consumeren van collageensupplementen is waarschijnlijk de beste manier om collageen in te nemen.

Collageen is gemaakt van aminozuren die voorkomen in eiwitrijk voedsel. De meesten van ons hebben er genoeg van in onze voeding, dus het lichaam heeft al de bouwstenen die het nodig heeft om zijn eigen collageen te maken. Wat je nodig hebt, zijn de synergetische voedingsstoffen om dit proces van het omzetten van aminozuren in collageen efficiënter te maken en om de vezels te beschermen als ze eenmaal zijn gemaakt. Het heeft weinig zin om producten die collageen bevatten te consumeren als je niet de co-factoren hebt om het in de huid op te nemen.

Dat is waar Skin Collagen Support om de hoek komt kijken.

Het veganistische collageenondersteuningssysteem waar je huid dol op zal zijn

Skin Collagen Support is een veganistisch collageensupplement dat het lichaam helpt collageen aan te maken en te behouden. Deze nieuwe formule zit boordevol essentiële ingrediënten waar je huid naar hunkert, waaronder vitamine C, zink, MSM, druivenpitextract uit de Champagne-regio in Frankrijk en meloenconcentraat (rijk aan Superoxide Dismutase, een krachtige strijder tegen vrije radicalen).

Als je je afvraagt ​​hoe je collageen in het gezicht kunt herstellen, overweeg dan deze statistiek:

Een interne casestudy toonde aan dat na slechts drie maanden gebruik van Skin Collagen Support 85% van de mensen een toename van de elasticiteit rond de ogen ervoer.

Krijg meer opvallende, langdurige resultaten van uw huidverzorgingsroutine door uw huidige anti-verouderingsproduct te versterken met een veganistisch collageensupplement.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Jebel-Qurma.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart